Menu
 

Have/Park

GreenLine er vores produktlinie til de kommunale sektor. Den indeholder en lang række maskiner, som gør det nemmere for dig, at vedligeholde dine arealer.

GreenLine-serien indeholder følgende nedenstående maskiner.


Combi-Trailer

Combi-Traileren er en fleksibel slider, som med fordel kan sættes ind på mange arbejdsområder.

Læs mere

Vertiflex VF250

VertiFlex er specielt udviklet til vertikalskæring under meget forskellige forhold. De 3 flydende arbejdsenheder betyder, at VertiFlex følger landskabet og dermed sikrer en flot resultat.

Læs mere

Renovationsvogn

Når du skal indsamle renovation fra en række decentrale depoter og køre det til en central position, kan du med fordel anskaffe en Renovationsvogn.

Læs mere

Komposter

Når du skal have komposteret - er svaret en GreenLine Komposter fra ParkLand. Den komposterer hurtigt og effektivt. Du kan vælge mellem 3 modeller + en solid slider.

Læs mere

Målflytter

Når banerne skal slås, står der nogle mål, som skal flyttes for at give en perfekt slåning. Spar tid, ryggen og penge. Anskaf en Målflytter til at tage sige af det. Nemt og hurtigt.

Læs mere

Slagleklipper

Med en slagleklipper fra ParkLand er man sikret et optimalt resultat af græsklipning - uanset om der er tale om kort eller langt græs.

Læs mere

Rotorskiveklipper

Står der græsslåning på programmet, er man godt rustet med en Skiveklipper fra ParkLand.

Læs mere

Combi-skovl

Lad Combi-Skovlen om de tunge løft - og spar dig selv for en masse tid og løft. Du bestemmer selv, om den skal front- eller bagmonteres.

Læs mere
 

- Parkland udvalgte Produkter -

GreenLine Combi-Trailer

Klik for mere information

Ballevogn 5 x Bigballer

Klik for mere information