Menu
 

Renovationsvogn

Når du skal indsamle renovation fra en række decentrale depoter og køre det til en central position,  kan du med fordel anskaffe en Renovationsvogn. Med renovationsvognen indsamler du hurtigt og effektivt indholdet fra dine containere og kan hurtigt køre dem bort.

Effektivitet

Med Renovationsvognen fra ParkLand vil indsamlingen af renovation ske hurtigt og enkelt. Renovationsvognen er udviklet til at betjene områder, som har mange decentrale containere og en central hovedstation. Tømning af de små decentrale containere foregår nemt, hurtigt og enkelt. Når transportcontaineren er fyldt, køres til den centrale plads, hvor transportcontaineren tømmes på et øjeblik. Efter den hurtige tømning, kan tømning af de decentrale containere fortsætte.

Fleksibilitet

Renovationsvognen fra ParkLand kan - takket være sit universalbeslag - håndtere alle typer mindre containere. Derfor kan man sagtens have diverse typer containere på sit område og tømme disse i Renovationsvognen.

Renovationsvognen er udstyret med en 4, 6 eller 8 m³ container. Ønskes en anden størrelse, er dette også muligt. Kontakt os venligst for nærmere oplysninger.

Besparelser

Den effektive indsamling gør, at Renovationsvognen hurtigt vil have tjent sig hjem i sparet arbejdstid.

Renovationsvognen sættes efter en eksisterende traktor, hvorfor det ikke er nødvendigt at foretage yderligere investeringer.

 

Billeder 4 m³ Renovationsvogn

  • ; ?>

Billeder 6 m³ Renovationsvogn

  • ; ?>
  • ; ?>

Billeder 8 m³ Renovationsvogn

  • ; ?>
  • ; ?>
  • ; ?>

Vidste du at..

65% af produktionen eksporteres til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Irland, England, Portugal, Frankrig, Nord Amerika, Asien og Australien?

Læs mere her

- Parkland udvalgte Produkter -

GreenLine Combi-Trailer

Klik for mere information

Ballevogn 5 x Bigballer

Klik for mere information